Har tagit några kurser

Posted by admin on April 01, 2014
Uncategorized

Jag har faktiskt behövt använda mig av första hjälpen en gång och jag måste säga det att det var en väldigt minnesvärd upplevelse. Allting gick ju väldigt fort men jag kommer ändå ihåg det väldigt bra. Jag antar att jag kommer ihåg det så pass bra därför att jag var så fokuserad på vad som jag behövde göra. Det är verkligen någonting som man måste använda all sin energi och all sin fokus för att klara av bra. Jag tyckte dock det var väldigt häftigt att allting liksom hände automatiskt med hur jag gjorde. Det var som att alla rörelser jag gjorde redan satt i muskelminnet, jag antar att det var så för att jag hade övat så mycket i skolan och dessutom så har ju jag tagit några kurser inom hjärt och lung räddning så jag antar att det också spelar in en hel del faktiskt. Men det är ju riktigt bra.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City